JACK A4

Компјутеризирана права машина

Бренд-JACK, Тип-Права


Бренд: JACK

Модел: A4

Компјутеризирана права машина

 • Пријатен дизајн
 • Говорни сигнали
 • Лесна за користење
 • За лесни и тешки материјали
 • USB приклучок
 • Вграден кулер
 • Сокриени кабли и приклучоци
 • LED Светло
 • Брзина: 5000 (3500 H)
 • Ширина: 5мм (7mm H)
 • Тип на игли: DBx1