JACK E4

Директ Драјв Оверлок

Бренд-JACK, Тип-Оверлок


Бренд: JACK

Модел: E4

 

Директ Драјв Оверлок

 • Интегриран мотор
 • Затворен систем на подмачкување
 • Можност за регулирање
 • LED Светло
 • Лесен за користење
 • Смарт панел
 • Работен простор од 27мм
 • Со 3, 4 или 5 конци
 • Растојание на игли од 2 до 5 мм
 • Ширина на плетка од 1.5 до 6 мм
 • Должина на плетка од 3.8 до 5 мм
 • Брзина: 5500
 • Тип на игли: B27